Έχοντας ήδη περάσει στην τρίτη γενεά, μετράμε πάνω από μισό αιώνα λειτουργίας προσφέροντας τις υπηρεσίες μας από το 1960 στον κλάδο των κηδειών και των ανθοστολισμών. Αφοσιωμένοι πλήρως στο όραμά μας, τα Γραφεία Τελετών Κουτρούμπας έχουν γνώμονα τις αξίες και τον σεβασμό και στόχο την άριστη και άμεση εξυπηρέτησή σας όλα αυτά τα χρόνια.

Η τελετή της κηδείας έχει διττή αξία. Είναι μια στιγμή κατά την οποία τιμάται η μνήμη του ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή και προσφέρει τη δυνατότητα και τον χώρο στους πενθούντες να αναγνωρίσουν και να εκφράσουν το συναίσθημά τους. Πρόκειται ουσιαστικά για μια στιγμή νηνεμίας σε μια περίοδο μεγάλης φουρτούνας και ακριβώς για τον λόγο αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό όλα τα στοιχεία της τελετής να είναι αρμονικά και Εν Τάξει.

Στο Γραφείο μας ο στόχος και απόλυτη μέριμνά μας είναι αυτό ακριβώς: Να υλοποιήσουμε για εσάς μια τελετή αποχαιρετισμού που να αποδίδει φόρο τιμής στη ζωή του εκλιπόντα και να  επιτρέψει σε εσάς να βιώσετε τη σημαντική αυτή στιγμή απερίσπαστοι και με τον τρόπο που επιθυμείτε.

Αξιοποιώντας την πολυετή λειτουργία των γραφείων μας και τη μακρά μας παράδοση στον χώρο και συνδυάζοντας την εμπειρία με τη σύγχρονη ματιά θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε και να σχεδιάσετε την τελετή όπως την επιθυμείτε. Υπάρχουν πολλές επιλογές τόσο για το είδος της τελετής όσο και για τον στολισμό και το τελετουργικό. 

Τα γραφεία μας εδρεύουν στη Γλυφάδα, στα Νότια Προάστια όπου μας συνδέει μια μακρά ιστορία και πορεία καθώς το γραφείο μας ήταν το πρώτο γραφείο που άνοιξε στα Σούρμενα του Ελληνικού. Έχοντας πλέον αναπτύξει τις υπηρεσίες μας δραστηριοποιούμαστε σε ολόκληρη την Αττική καθώς και στην υπόλοιπη Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε στον σχεδιασμό της τελετής, θρησκευτικής ή μη, και να σας προσφέρουμε την ηρεμία και την σιγουριά πως εμείς θα αναλάβουμε για εσάς κάθε λεπτομέρεια. Η επιθυμία μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ταυτόχρονα να παρέχουμε μια ευρεία γκάμα παροχής υπηρεσιών, ανάλογη και προσαρμοσμένη για κάθε τελετή (ξεχωριστά) έχει ως αποτέλεσμα την εξέλιξη όχι μόνο της ίδιας της επιχείρησης αλλά και τη δυνατότητα να μπορούμε να ανταποκριθούμε φέρνοντας εις πέρας κάθε πρόκληση.

Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων για την τέλεση της κηδείας διαδικασιών, χωρίς εκπλήξεις και επιπλέον χρεώσεις, μέχρι και την έκδοση των Ληξιαρχικών Πράξεων Θανάτου από τον Δήμο για εσάς.

Από την ίδρυσή μας, έως και σήμερα, λειτουργούμε ανθοπωλείο γεγονός που σας προσφέρει τη δυνατότητα της απεριόριστης επιλογής και του εξατομικευμένου σχεδιασμού του στολισμού που επιθυμείτε.