Τελετές

Το γραφείο τελετών Κουτρούμπας, θα αναλάβει να φέρει εις πέρας την τελετή που επιθυμείτε και να σας λύσει κάθε απορία που μπορεί να έχετε (π.χ. για την κηδεία, το μνημόσυνο, τα στεφάνια, το κόστος, την ταφή κτλ.)

Από το 1960 το γραφείο τελετών Κουτρούμπας αναλαμβάνει τελετές, επαναπατρισμούς, αποτεφρώσεις, μνημόσυνα και κάθε είδους τελετή.

Οι τελετές πραγματοποιούνται στους χώρους τέλεσης του μυστηρίου (π.χ. Κοιμητήριο, Αίθουσα πολιτικών τελετών κ.α.)

Ο χρόνος προγραμματισμού της τέλεσης του μυστηρίου και το σύνολο της καθυστέρησής του καθορίζεται ανάλογα στην κάθε περίπτωση (π.χ. Εάν υπάρχει οικογενειακός τάφος, αναμονή λόγω κορεσμού του κοιμητηρίου, κλπ.)

Έχετε την δυνατότητα επιλογής στην δημιουργία της τελετής που επιθυμείτε.
Τα άνθη που συνοδεύουν την σορό δημιουργούν ανθοδέτες της εταιρίας.

Από το 1960 έως σήμερα λειτουργεί επίσης ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την κατασκευή στεφάνων, ανθοκατασκευών για τον στολισμό της εκκλησίας. Όπως επίσης το ανθοπωλείο μας μπορεί να σας προμηθεύσει και στεφάνια, ανθοδέσμες και μπουκέτα για την τελετή που θα πρέπει να παρευρίσκεστε ή δεν θα μπορέσετε να πάτε (κορδέλα με επίχρυσα γράμματα συνοδεύουν τα άνθη, συλλυπητήρια κάρτα ή κάποιο γράμμα)

Μετά το πέρας της τελετής γίνετε η ταφή ή η αποτέφρωση της σορού.
Κάθε τελετή διαφέρει σε κόστος ανάλογα π.χ. την καθυστέρηση της, τον ορισμό του προγραμματισμού της, της διαδικασίας παραλαβής της σορού π.χ. λόγω επαναπατρισμού, εμπλουτισμό από άνθη, τα στέφανα, το φέρετρο  κτλ.
Η διαμόρφωση του κόστους της τελετής γίνετε από το ποιά είναι τα  απαραίτητα κόστη (π.χ. του εκάστοτε κοιμητηρίου) και μετέπειτα διαμορφώνεται από εσάς π.χ. αν θέλετε μια φθηνή κηδεία χωρίς να αλλοιωθεί η ποιότητα μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν συνεργάτη του γραφείου μας να σας κατευθύνει για το καλύτερο κόστος με τις εξίσου καλύτερες παροχές για την τελετή.

Οι τελετές χρειάζονται κάποιους συγκεκριμένους χρόνους για τον προγραμματισμό τους, για την ολοκλήρωση της περιποίησης της σορού και διεκπεραίωσης των εγγράφων, για αυτό τον λόγο από το πρώτο τηλεφώνημα σας κατευθύνουμε βήμα  βήμα χωρίς να σας επιβαρύνουμε με πληροφορίες εκτός εάν είναι αναγκαίο.Σε κάθε κηδεία, μνημόσυνο, καύση, επαναπατρισμό, μεταφορά της σορού και κάθε παροχή του γραφείου μας δίνετε στο τέλος μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα (που παραλαμβάνετε από το γραφείο μας μετά το πέρας της τελετής) και έγγραφο ενημέρωσης για το τί θα χρειαστεί και τι πρέπει να κάνετε τα έγγραφα που εκδώσαμε και που χρειάζεστε επιπλέον για το ταμείο ασφάλισης, μεταβιβάσεως της συντάξεως κτλ.